Welkom Bij Griet Sonck Immo Home Te huur Te koop Contact Meer info  
 
     

             Welkom op de website van Griet Sonck Immobiliën
Tel. 052/46.44.04 GSM  0476/33.16.47 info@grietsonck.be
Terug

HUURWAARBORG "KORFINE"

erkend verzekeringsmakelaar met inschrijvingsnummer CBFA 24795,

Nijverheidskaai 3 bus 21, 8500 Kortrijk.

I. INLEIDING

De wijze waarop de huurwaarborg gevestigd wordt is belangrijk, en moet zowel de huurder als verhuurder beschermen.De woninghuurwet bepaalt op dwingende wijze de manier waarop de huurwaarborg moet gevestigd worden: de gelden moeten geblokkeerd worden.

Enkel mits onderlinge toestemming, normalerwijze bij overdracht van de sleutels bij het verlaten van het kavel, kan het geld opnieuw vrijkomen.

Bij eventuele geschillen zal de vrederechter uitspraak doen.

II. VESTIGING VAN HUURWAARBORG

De huurwaarborg-formule van Korfine is een snelle en eenvoudige oplossing. Via Korfine wordt er een formulier ingevuld en ondertekend door huurder en verhuurder. Na ontvangst door de maatschappij, sturen zij een bewijs van vestiging en blokkering van de huurwaarborg naar de huurder, de verhuurder en naar de betrokken vastgoedmakelaar (Griet Sonck Immobilien).

De huurwaarborg wordt gevestigd in een specifieke kapitalisatiebon. Deze garandeert u een vaste intrestvoet van bij de overschrijving en dit voor de gehele looptijd. Bij aanvang van de overeenkomst betaalt u enkel een éénmalige beperkte instapkost. Bovendien is er geen premietaks en geen uitstapkost

III. VRIJMAKING VAN HUURWAARBORG

De huurwaarborg kan opgevraagd worden op eender welk moment, mits akkoord van beide partijen. Normaal is dit bij de overdracht van de sleutels, bij het verlaten van het kavel.

IV. CONTACTGEGEVENS

Korfine n.v.

Nijverheidskaai 3 bus 21

8500 Kortrijk

056/216182

Verzekeringsmakelaar toegelaten onder inschrijvingsnummer CBFA 24795

     
 
Alle prijzen zijn excl. BTW registratierechten en notariskosten